L’esdeveniment més exclusiu per als apassionats dels cotxes esportius arrenca aquest dissabte als voltants de l’Hotel Vela. En aquesta edició  hi destaca com a novetat la instal·lació de la seu principal a la platja de Sant Sebastià. L’edició passada va ser la primera vegada que es va celebrar  a Barcelona després de cinc edicions a Sitges. El Circuit de Catalunya i l’autòdrom de Terramar també acullen activitats durant els dos dies.

El públic no només pot trobar cotxes de gamma alta com Mercedes, Porsche, Maserati o Ferrari sinó també exposicions de vehicles clàssics i cotxes de ral·lis, poden conduir cotxes exclusius o participar en un tast de gintònics i mojitos. L’estrella de l’exposició gratuïta és l’SL Black Series Mercedes amb 631 cavalls que ha estat el primer a arribar a Espanya. Els preus oscil·len entre els 25 i els 70 euros, depenent si l’assistència és d’un dia o del cap de setmana complet.

El Six to Six és un grup de referència nacional per als propietaris dels cotxes més exclusius del país. L’esdeveniment coincideix amb la ruta per Europa, que comença aquest mateix diumenge a les 16 h. La ruta comença a la capital catalana i els participants recorren durant una setmana Londres, París, Gènova i Mònaco.