A tres quarts de vuit, un grup d’estudiants amb una pancarta de la vaga general han tallat el trànsit a la Diagonal, a l’altura de l’avinguda del Doctor Marañón, a la Zona Universitària. Diversos piquets també han tallat els dos sentits de circulació a la Meridiana, cosa que ha causat retencions fins passades del nou del matí.

Contenidors incendiats a la ronda del Mig

Abans de les vuit, també s’han cremat contenidors a la travessera de Dalt, a l’altura del carrer de Massens. El fum es veia des de Collserola. Aquesta incidència ha provocat el tall de la ronda del Mig i la Guàrdia Urbana ha hagut de desviar els vehicles per Balmes.

A les rondes, com un dia festiu

La circulació a les rondes i a l’àrea metropolitana ha estat molt fluïda en comparació amb els embussos que hi trobem habitualment. Tot i això, a les vies bàsiques de la ciutat s’hi ha incrementat el moviment de vehicles. Carrers com el d’Aragó i la Gran Via han registrat més intensitat. Al centre de Barcelona no s’han produït incidències tot i que diverses patrulles de la Guàrdia Urbana han controlat la zona a primera hora del matí.