àrea verda Vall Hebron

Els treballadors del metro se sumen a les queixes per la manca d’aparcament a la Vall d’Hebron des que s’ha instaurat l’àrea verda 29. En un comunicat denuncien que aquesta zona verda és “pràcticament buida i ningú no la fa servir” i, a banda, s’han apujat les tarifes de l’aparcament B:SM Sant Genís que hi ha en aquesta zona.

Justament divendres passat, els treballadors de l’Hospital Vall Hebron es van manifestar per reclamar el mateix: manca de places d’aparcament a la zona. Asseguren que la implantació d’aquesta àrea verda els ha suposat la supressió de 2.000 places d’aparcament al costat de l’hospital.

Places de pàrquing a preus “abusius”

El personal del metro denuncia que, davant d’aquesta manca de places per aparcar, molts es veuen obligats a llogar una plaça de pàrquing “a un preu abusiu”. Asseguren que són els encarregats d’obrir i tancar el transport públic en horari nocturn, i que sovint no tenen altra alternativa que anar a treballar en vehicle privat.

Quina és la funció d’una zona verda completament buida durant tot el dia?” ”

Davant d’aquesta situació, aquests treballadors exigeixen “tenir l’opció d’aparcar a la zona verda en qualitat de “residents”, de la mateixa mantera que la resta de personal essencial que treballa a les zones afectades per aquesta situació. En cas que no pugui ser així, demanen “places reservades” per als treballadors a un “preu reduït”. Pels treballadors del metro “es poden trobar solucions”, i asseguren que únicament “és qüestió de voluntat”.