Estació de l'L5 del metro

L’aval del TSJC al toc de queda decretat per la Generalitat de Catalunya ha fet canviar els horaris del transport públic. El metro anul·la els serveis ininterromputs dels dissabtes, a partir de l’entrada en vigor de la restricció. Això també inclou el dia de Nadal i la nit de Cap d’Any. Tot plegat arriba per l’empitjorament de les dades de la pandèmia i després que el mes de juny el metro recuperés l’horari d’abans de la pandèmia.

El servei de metro, FGC i TRAM acabaran el servei a les dues de la matinada els divendres, caps de setmana, festius i vigílies de festius almenys durant les dues properes setmanes.

La nit de Nadal, és a dir, el 24 de desembre, el metro, els Ferrocarrils de la Generalitat i Rodalies acabaran el servei a les 23 h, com ja és habitual. A la xarxa d’autobús i al TRAM s’acabarà una hora abans, a les 22 h.

El NitBus es manté

Tot i que el transport s’adapta al confinament nocturn, el servei de NitBus manté els horaris i serveis habituals per facilitar la mobilitat dels treballadors que ho necessitin.

També es mantenen les mesures de seguretat al transport públic. L’ús de la mascareta ben col·locada de manera que tapi la boca i el nas continua sent obligatori en tots els mitjans de transport. Així mateix, els operadors demanen que s’eviti parlar durant els trajectes com a mesura de prevenció de contagis.