El manifest critica alguns aspectes dels títols actuals, com la diferència de preu entre els bitllets d’una i dues zones. Per això, presenta la T-ambiental mensual. Per 50 euros, es podria utilitzar en tres zones i per 100, en qualsevol. La proposta integra per primer cop el Bicing i el Carsharing en un títol de transport.

També proposen assignar una part de la recaptació de l’IBI i de les àrees verdes i blaves al transport públic. També volen que s’estudiï que les concessionàries de peatges paguin un cànon amb els beneficis obtinguts. Per últim, plantegen un tribut per a les empreses que no ofereixen transport col·lectiu als treballadors.

Està previst que aquesta setmana es coneguin les noves tarifes del transport públic per a 2013. La plataforma Promoció del Transport Públic, la CONFAVC, la FAVB, CCOO i UGT critiquen que s’apugi el preu del transport públic perquè, diuen, es dificultarà l’accés a aquest servei. Alerten que l’augment de tarifes i les retallades fan perdre usuaris a la xarxa.