Metro

El metro reforçarà el servei habitual d’un dia festiu entre les 13 i les 20.30 h i oferirà freqüències de pas d’entre quatre i cinc minuts. A la Línia 1, la que passa més directament pel traçat de la Via Lliure, el servei es reforçarà encara més i s’arribarà a freqüències inferiors als quatre minuts, amb el mateix servei d’un dia feiner.

La companyia ha previst que es produeixin aglomeracions a estacions d’enllaç com Catalunya, Urquinaona i Espanya, o les més properes a les zones on se celebren actes. En aquests casos, es posarà en marxa un dispositiu de regulació de passatge en cas de necessitat.

FGC

Els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya també reforçaran el servei amb més trens. En el cas de la línia Barcelona-Vallès, el funcionament serà el d’un dia feiner. A la línia Llobregat-Anoia es doblarà el nombre de trens de tres a sis.

Rodalies

El sindicat de maquinistes SEMAF, majoritari a Renfe, havia convocat una vaga que afectava aquest 11-S, a més d’altres dies. Finalment, però, la vaga ha estat desconvocada i el servei de trens serà l’habitual d’un dia festiu.

Bus

El trajecte de les 22 línies d’autobusos de TMB que passen per l’avinguda Meridiana quedarà afectat a partir de les 15 h, moment en què es preveu que es talli el trànsit per aquesta via. Els carrers que la creuen, però, estaran oberts fins les 16.30 h.

Tramvia

Les línies del Trambesòs quedaran sense servei entre les estacions de Wellington i el Maresme i entre Wellington i Sant Martí entre les 15 i les 20 h aproximadament, quan es calcula que la Meridiana quedarà lliure.

Bicing

L’estació del carrer de Pujades entre el carrer de Sardenya i l’avinguda Meridiana no funcionarà fins dissabte, dia 12.