Els fans del Primavera Sound guanyen una nova manera de moure’s les hores nocturnes del festival d’aquest 2019. El tramvia donarà servei ininterromput durant tota la cita musical; això vol dir que la línia T4 del Trambesòs funcionarà de manera continuada des de dijous 30 de maig a les 5 del matí fins diumenge dia 2 de juny a les 0 h. O el que és el mateix: hi haurà combois de la T4 circulant de manera permanent durant 91 hores seguides. Segons TRAM, d’aquesta manera es “facilita la mobilitat dels assistents a aquest important festival musical” que té com a epicentre de les actuacions la zona Fòrum de la ciutat.

Aquest serà el quart any que el TRAM decideix impulsar aquesta mesura i és fruit del conveni de col·laboració amb els organitzadors del Primavera Sound. De fet, des de la companyia asseguren que les xifres demostren la idoneïtat de la iniciativa. Els rècords de passatgers transportats amb el Trambesòs sempre han coincidit amb els dies d’aquest festival.

Els horaris

Els horaris de la línia seran els habituals, però els passatgers han de tenir en compte que a partir de les 0 h de la nit de dijous i de les dues de la matinada de divendres i dissabte els intervals de pas augmentaran. Els combois passaran cada 20 minuts en la línia que connecta l’estació de Sant Adrià amb la de Ciutadella | Vila Olímpica. En moments puntuals -com la finalització de concerts- els trens que circularan seran dobles per poder absorbir millor el passatge.