Totes les estacions de metro

tindran dispensadors de gel hidroalcohòlic. Fins ara, TMB ja ha instal·lat 200 expenedors en les principals estacions, però la regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón, s’ha compromès a posar-ne “a tot arreu”. Ho ha dit a la Comissió d’Urbanisme i Mobilitat, aquest dilluns, en què s’ha aprovat per unanimitat una proposta del PP per posar gel hidroalcohòlic a totes les parades de metro.

La proposta també reclamava posar-ne a les estacions de bus, però la regidora de Mobilitat ha explicat que s’està estudiant fer-ho a les principals parades d’intercanviadors. “El transport públic és segur encara que no es mantingui la distància de seguretat”, ha assegurat Alarcón, que ha explicat que “els meus fills, el meu marit i jo viatgem en transport públic perquè és segur”.  Coincidint amb l’inici del curs escolar, el transport públic ha tingut en hora punta un 17 % més d’usuaris.

El regidor del PP Óscar Ramírez ha justificat la petició per “oferir seguretat als usuaris amb mesures d’higiene senzilles i amb impacte econòmic petit”. La resta de grups de l’oposició hi han donat suport i han coincidit en la necessitat de tirar endavant mesures per fer segur el transport públic.