El web i l’aplicació de TMB funcionen. Ho demostra l’ús que se’n fa per part dels usuaris, que cada cop fan servir més aquest sistema per informar-se sobre el servei de transport públic a l’àrea de Barcelona. Des de com anar d’un punt a l’altre de la ciutat fins a quin és el temps d’espera dels busos a cada parada. Més de 12 milions de visites ha obtingut el portal web de TMB aquest 2017.

Els barcelonins han adaptat al seu dia a dia l’us del portal web de TMB (incloent-hi la seva aplicació) per informar-se sobre tot allò que tingui a veure amb els transports públics a l’àrea de Barcelona. El 2017 va rebre més de 12 milions de visites, similar a l’any anterior, fet que en consolida l’ús entre els usuaris.

Recentment, el web ha incorporat novetats per adequar-se més als perfils dels viatgers amb l’espai JoTMBé per aconseguir una navegació més intuïtiva i més fàcil.

Les seccions més visitades són el planificador de rutes Vull anar, la secció de bitllets i tarifes, la consulta de línies de bus, el mapa de metro, la previsió d’hora del pas del proper bus TMB iBus i la informació d’horaris.

I els dies de més afluència de visites al web de TMB el 2017 van ser el 3 d’octubre, dia de vaga general.