Aquest dimecres al matí, els treballadors han dit que Vidal “està parlant de pujades salarials del 7 %, i això és fals”. El conseller delegat de TMB, Enric Cañas, ha matisat que l’increment sobre el salari fix dels treballadors és del 4,5%, amb un increment acumulatiu durant els quatre anys que dura el conveni, i que la resta de pressupost inclòs en aquest 7 % inclou el global de la massa salarial. És a dir, també contempla costos variables com ara complements i garanties salarials.

L’empresa ha assegurat que també vol seguir endavant amb les negociacions. De fet, Cañas ha retret que TMB “sempre ha estat disposada a acceptar totes les propostes en les què ha intervingut la mediació de la Generalitat i, en canvi, els treballadors no ho han fet així.”

El president del Comitè d’Empresa, Pere Ramón, lamentava que TMB “ha rebutjat totes les propostes” que havien presentat. TMB, d’altra banda, ha contestat que els impediments provenien dels treballadors, que “ni portaven les ofertes de la mediació a sotmetre’s a votació en assemblea“.

Pel que fa als costos de les propostes, Cañas ha remarcat que totes les mesures tenen una repercussió, o bé econòmica, o bé sobre la “qualitat del servei”.