transport public cementiris Tots Sants 2022

Transports Metropolitans de Barcelona reforça el transport públic que arriba als cementiris de la ciutat amb motiu de Tots Sants. A partir d’aquest dilluns, la línia de bus 107 comença a circular diàriament i s’habilita un servei especial de bus que connecta Horta amb el cementiri de Collserola. Quan s’acosti Tots Sants, TMB ampliarà els autobusos que arriben principals cementiris.

Servei diari del bus 107 fins Tots Sants

Des d’aquest 24 d’octubre, la Línia 107, que passa per l’interior del cementiri de Montjuïc, circularà tots els dies entre les 9.30 i les 15 h. El servei es reforçarà els dies 30 d’octubre i 1 de novembre. Coincidint amb Tots Sants, també s’habilitarà un bus llançadora entre la plaça d’Espanya i el cementiri de Montjuïc.

Bus especial entre Horta i el cementiri de Collserola

A partir d’aquest dilluns també s’habilita un bus llançadora que connecta Horta amb el cementiri de Collserola. Funcionarà els dies 24, 25, 26, 27 i 31 d’octubre, entre les 10 a les 15 hores.

Reforç de línies d’autobús

La línia de bus 21, que arriba fins al cementiri de Montjuïc, i la 107 es reforcen amb més vehicles els dies 30 d’octubre i 1 de novembre. Entre el 29 d’octubre i el dia de Tots Sants també s’amplia el servei dels busos 104 (Fabra i Puig – Cementiri de Collserola) i 102 (Plaça d’Eivissa – Cementiri de Collserola). L’1 de novembre també s’habilitarà un bus llançadora enllaçarà la plaça d’Espanya i el cementiri de Montjuïc entre les 9 i les 15 h.