Transports Metropolitans de Barcelona reforça, a partir de demà, dissabte, 17 d’octubre, els autobusos per facilitar els desplaçaments als cementiris de la ciutat per Tots Sants. Habilitarà tres serveis especials de bus llançadora i reforçarà les línies d’autobús 21 i 107. Aquest any, el dispositiu s‘ha adaptat a la situació sanitària actual pel coronavirus per evitar aglomeracions.

Serveis especials a Collserola i Montjuïc

Per accedir al cementiri de Collserola, hi haurà dos serveis especial d’autobús, que funcionaran els dies 17 i 18 d’octubre i del 24 a l’1 de novembre. Els dies feiners circularà de 9 a 13 h i dissabte i diumenges, de 9 a 15 h. Tindrà dos punts de sortida:

  • Sortida d’Horta a la plaça de Santes Creus
  • Sortida de Fabra i Puig a l’avinguda Meridiana amb passeig de Fabra i Puig

El dia 1 de novembre, dia de Tots Sants, de 9 a 15 h, hi haurà un servei especial de bus llançadora al cementiri de Montjuïc amb sortida des de plaça d’Espanya.

Pel que fa a les línies d’autobús regulars, es reforçaran amb més vehicles les línies 21 i 107 els dies de més demanda. Ara bé, TMB recorda que des de la pandèmia no circulen les línies de bus 102, 103 i 104, que connecten amb el cementiri de Collserola.