metro barcelona classica platja 2024

Els concerts del Clàssica a la platja 2024 portaran milers de visitants a la platja l’11 i 12 de juliol. Per això, TMB reforçarà el servei de l’L4 del metro de Barcelona amb motiu dels dos concerts gratuïts que s’han programat a la platja de Sant Sebastià. Hi haurà més trens en circulació per millorar la freqüència de pas i també s’incorporaran més agents d’atenció al client i vigilants de seguretat a les estacions de Barceloneta (L4) i d’Urquinaona (L1 i L4).

La freqüència del metro s’incrementarà durant les últimes hores de servei per facilitar la mobilitat de tornada a casa de tota la gent que hagi anat als concerts.

Dudamel, el gran reclam del Clàssica a la platja

El primer dels concerts és aquest dijous, 11 de juliol, a la platja de Sant Sebastià, i no al Bogatell, com es va fer l’any passat. Hi actuaran Ludovic Morlot, l’OBC i l’Orfeó Català. Ja divendres, 12 juliol, serà el torn del carismàtic director d’orquestra Gustavo Dudamel, que repassarà bandes sonores de l’artista John Williams.

betevé emetrà els concerts dels dos dies en directe. Es podrà veure per la TDT, al web i al canal 66 de Movistar+ a partir de les 21 h.