La línia 183 d’autobusos amplia des de dilluns, 10 de gener, el seu recorregut pel barri de Ciutat Meridiana, segons informa TMB en una nota informativa. La intenció d’aquesta mesura és cobrir millor la part més alta d’aquesta zona de la ciutat, una modificació que s’ha planificat d’acord amb el districte de Nou Barris i segons les peticions expressades pels veïns. Aquesta línia es va crear el maig del 2021 en el marc de la reestructuració del servei d’autobús al sector nord de Nou Barris. El servei començarà més d’hora els dies feiners, a les 4.50 h en comptes de les 5 h.

La línia 182, circular

Una altra millora que preveu TMB a la zona és la conversió de la línia 182 ( pl. Virrei Amat-Torre Baró) en un servei circular, amb un sol origen i final a Torre Baró. Això permetrà, segons l’operador, escurçar el temps de volta i ajustar els horaris de pas, que mantenen la cadència programada de 20 minuts.

S’amplia l’horari del bus a demanda de Torre Baró

TMB informa també de la millora del servei del bus a demanda de Torre Baró, que amplia en 30 minuts l’horari de peticions de servei de 20.30 h a 21 hores, una petició que ja havien fet els veïns del barri.