Telefèric de Montjuïc

El telefèric de Montjuïc estarà aturat per fer-ne la revisió anual a partir del 8 de febrer i durant un mes, fins al 7 de març. Segons ha informat TMB, l’aturada d’aquest any servirà per fer-ne una “revisió completa”, que inclou “tasques extraordinàries de manteniment”. Aquest repàs s’ha de fer per complir amb la normativa del transport per cable, ja que ja s’han superat les 22.5000 hores de funcionament. Tot i això, els treballs s’han dividit en dues fases, segons TMB, a conseqüència de la pandèmia. La segona part no es durà a terme fins al primer trimestre del 2022.

Mentre durin les tasques i, per tant, no hi hagi servei, TMB recomana fer servir la Línia 150 del bus, que uneix la plaça d’Espanya amb el Castell de Montjuïc. Funciona tots els dies de la setmana de 7 a 21 hores.

El funicular de Montjuïc, a la nit

A més del telefèric, també s’ha programat el manteniment del funicular de Montjuïc. En aquest cas, però, la revisió tindrà un abast menor i permetrà concentrar els treballs en horari nocturn. D’aquesta manera, el servei habitual no es veurà afectat.