Primera mobilització convocada pels taxistes contra el retorn d’Uber a Barcelona. Serà una marxa lenta aquest dijous, 18 de març, al matí i començarà a les Torres Venecianes, a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, per després avançar cap a Foment del Treball i el Parlament de Catalunya. La mobilització s’ha aprovat en una assemblea convocada per Elite Taxi aquest dimarts al matí a l’estació de Sants.

Assemblea Elite Taxi
El portaveu d’Elite Taxi adreçant-se als taxistes durant l’assemblea

“Si Uber opera a Barcelona, hi haurà guerra”

Tal com ja van avançar fa uns dies, els taxistes asseguren que “si Uber opera a Barcelona hi haurà guerra”. A banda de les mobilitzacions al carrer, el portaveu d’Elite Taxi, Tito Álvarez, també ha assegurat que seran ells mateixos els que denunciaran els taxis que treballin per a Uber. Segons ha explicat, es baixaran l’aplicació, demanaran un servei i, quan arribi el taxi i sàpiguen qui és, el denunciaran. “Hem de saber qui són traïdors”, ha avisat.

Cartells contra la tornada d’Uber a Barcelona

Asseguren que Uber no té vehicles

El portaveu del sindicat de taxistes també ha explicat que estan des de les vuit del matí intentant demanar un taxi des de l’aplicació d’Uber i que no n’ha arribat cap. Des d’Elite creuen que és fals que aquesta aplicació disposi de més de 350 taxis que ofereixen el servei de transport, com passa des de fa temps a Madrid.