Segons un comunicat de Renfe, la incidència en el tram entre la Plaça de Catalunya i l’estació de Sants, ha obligat a circular per una via única durant més de dues hores. Això ha provocat afectacions en el servei de les línies R1 (Molins de Rei – Maçanet per Mataró), R3 (l’Hospitalet – Puigcerdà per Vic) i R4 (Sant Vicenç de Calders – Manresa per Martorell).

Uns problemes que també han notat els viatgers els trens que es dirigeixen a Vic, Blanes i Manresa, que han hagut de circular desviats per Passeig de Gràcia. Alguns usuaris també han explicat que els retards, de fins a mitja hora, també han afecta altres línies de Rodalies.

L’avaria s’ha produït a una hora de molta afluència de viatgers, cosa que ha provocat aglomeracions a l’estació de la plaça de Catalunya. Als punts de reclamació de Renfe i de devolució dels bitllets també hi ha hagut algunes cues per intentar recuperar-ne l’import o demanar justificants, en el cas dels qui anaven a treballar. El servei s’ha restablert, segons Renfe, a les 21.40 h del vespre, tot i que diverses línies han arrossegat retards fins més tard.