Els talls s’han anat succeint esporàdicament per tota la ciutat. Altres punts on han anat els manifestants són el túnel de la Rovira, la travessera de Gràcia, l’avinguda de Roma i la travessera de Dalt. Han durat poc, uns 10 minuts, segons la Guàrdia Urbana, que s’ha encarregat de desviar el cotxes allà on era possible. La via Laietana també està tallada per una concentració davant la comissaria de la Policia Nacional.

La dificultat per moure’s en transport públic per la ciutat ha fet que les persones que han volgut unir-se a les mobilitzacions de condemna a la violència policial s’hagin hagut de traslladar a peu. Des d’alguns districtes s’han organitzat grups per anar conjuntament fins a les concentracions, que han avançat per la calçada en vies com l’avinguda Meridiana.

Arreu del país hi ha hagut més de 30 talls a grans carreteres i autopistes com l’AP-7, l’A-2, l’Eix transversal, la B-23 i l’N-II, entre d’altres. Els talls s’han fet de diferents maneres, per exemple, a l’A-2, al Bruc (l’Anoia), els manifestants han fet una marxa lenta amb els cotxes. En altres punts, els manifestants s’han concentrat al mig de la via per impedir el pas dels vehicles i en altres llocs els tractors s’han encarregat d’aturar el trànsit.