Marxa lenta taxistes Gran Via

Elite Taxi ha convocat una nova marxa lenta de taxis a Barcelona aquest dimarts. Com en les darreres ocasions, aquesta manifestació de taxistes pot ocasionar afectacions de mobilitat i diversos carrers estaran tallats al trànsit durant el matí en el recorregut de la protesta.

La mobilització està prevista per a les 9 h del matí d’aquest dimarts 28 de setembre. Finalment, el punt de trobada i l’inici del recorregut és la Fira de Barcelona, tot i que inicialment es preveia iniciar la marxa lenta a la plaça d’Espanya.

La manifestació de taxis començarà a avançar a les 10 h del matí per la Gran via i continuarà per l’avinguda Joan Carles, reprenent el pas per la Gran via i el carrer de Balmes fins arribar al carrer de Pelai per acabar a la plaça de Catalunya. Es preveu, doncs, que hi hagi afectacions de trànsit en tota aquesta zona fins al migdia. La mobilitat al centre de la ciutat podria quedar bloquejat per aquesta manifestació de vehicles.

A més, es preveu que els 2.000 taxis que poden sumar-se a la protesta aparquin al voltant de la plaça de Catalunya, estacionant el vehicle a carrer com la ronda de Sant Pere, la ronda de la Universitat, passeig de Gràcia i rambla de Catalunya.

Aquí, al centre de Barcelona, els taxistes tenen previst envoltar la plaça de Catalunya i situar-se davant les oficines de Free Now per exigir una trobada amb l’entitat. Elite Taxi vol denunciar l’aliança entre Uber i Free Now, que qualifiquen com un “atac directe al sector del taxi”.