Aquest diumenge, 7 d’agost, la Gran Via pateix diverses afectacions de trànsit als entorns del túnel de Glòries, d’entrada a la ciutat. Durant bona part del matí, s’hi han fet uns treballs de pavimentació i pintura que han provocat, diversos talls de trànsit.

Concretament, a la sortida del túnel en sentit Llobregat, s’han tallat els tres carrils del tronc central de la Gran Via. Tot el trànsit s’ha desviat pel carrer de Padilla. Els treballs també han provocat el tall d’un dels carrils en sentit Besós des del carrer de la Marina, provocant petites retencions.

Pavimentació Gran Via Agost 2022

A la tarda, i fins a les 21 h, la operació es farà a la inversa. Es tallaran els tres carrils del tronc central de la banda mar i s’obriran els de costat muntanya. Tot i que es preveu que s’habiliti un carril en sentit Besòs, es reduirà el nombre de carrils habituals de sortida, passant de tres a un.

Més talls previstos del 22 al 31 d’agost

Un cop finalitzada la pavimentació, es faran els treballs d’instal·lació de balises a l’entrada del túnel de Glòries. Es preveu entre el 22 i el 31 d’agost i, en aquest cas s’afectarà el costat mar. Es treballarà en tres fases per permetre sempre mantenir operatius dos carrils de circulació per sentit.

En sentit sortida de la ciutat, caldrà restringir la circulació de la Gran Via entre Marina i Padilla, passant de tres a dos carrils. En sentit Llobregat s’anul·larà el carril bus d’entrada a la ciutat, des de l’entrada del túnel.