descomptes transport public 2024

La T-Jove de cartró desapareix aquest dimecres, 15 de març. Serà el primer títol integrat de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Barcelona que es deixarà de vendre en versió magnètica, el format tradicional, i només estarà disponible en el nou sistema de la T-Mobilitat. Tens una T-Jove i no saps que hauràs de fer a partir d’ara? Et detallem què i com fer el pas a la T-Mobilitat.

La T-Jove en cartró, vàlida tot el 2023

Si tens una T-Jove en cartró vàlida, la podràs seguir utilitzant durant el 2023, fins que s’esgoti. En canvi, si has de comprar-ne una nova, t’interessarà saber que a partir d’aquest 15 de març que no es poden adquirir a les màquines d’autovenda dels operadors ferroviaris i a “curt termini” tampoc no es podran comprar a quioscos o estancs.

La T-Jove s’integra en la T-Mobilitat

A partir d’ara, la T-Jove només es podrà comprar a través de la T-Mobilitat. Aquest abonament et permetrà desplaçar-te de forma il·limitada, durant tres mesos, per tots el sistema tarifari integrat de l’ATM pel preu d’una zona. Per aconseguir-la, només has de donar-te d’alta al web o l’app de TMB i triar si vols l’abonament al mòbil o en forma de targeta recargable. A partir d’aquí podràs carregar el teu títol de transport directament des del mòbil o a les màquines expenedores del metro.

Els propers títols a integrar-se en la T-Mobilitat seran la T-Casual, la T-16 i la T-Família, que se sumaran a la T-Usual, la T-Jove i els títols de famílies nombroses i monoparentals, ja disponibles.

La T-Jove s’amplia fins als 30 anys

Fins ara la T-Jove només era vàlida per a menors de 25 anys, ara però s’amplia fins els 30. Un cop els hagis fet, podràs seguir emprant aquest títol fins que et caduqui.