PAU SOTELO, portaveu de Stop Pujades "Hi ha moltes xifres, com les comissions per validació, la indemniació que se li ha de pagar a l'entitat financera en cas que no s'arribi a uns mínims d'usuaris anuals. Tot això volem que estigui sobre la taual i volem que la gent, que els usuaris i usuàries ho sàpiguen".

La marxa s’ha iniciat aquest vespre als Jardins de Salvador Espriu i ha acabat amb l’ocupació d’una seu de l’entitat bancària a l’avinguda Diagonal amb crits de “Nosaltres paguem, La Caixa cobra”.

La croada de Stop Pujades Transport per poder consultar el contracte d’adjudicació del projecte de la T-Mobilitat a l’UTE SOC Mobilitat -integrat per CaixaBank, Fujitsu, Indra i Marfina- encara no ha acabat. El mes de juny reclamaven poder accedir al document, i ara insisteixen per revisar dos annexos que encara no s’han fet públics.

La plataforma també ha demanat que la titularitat i gestió de la nova targeta de transport siguin 100 % públiques. En aquest sentit, Stop Pujades Transport critica la “dependència” de l’ATM cap a CaixaBank.