ARIADNA COTEN, Plataforma Stop Pujades "Aquest any volem avançant-se a qualsevol moviment que pugui fer l'Ajuntament o ATM de pujada de tarifes i per això volem començar abans les mobilitzacions. I la idea és començant-se a mobilitzar ara per anar fent mobilitzacions de carav acabar el mes de desembre amb una gran mobilització."

La plataforma Stop Pujades Transport torna a l’activitat. Després de quatre mesos i mig de protestes per tal que el govern municipal i l’Autoritat del Transport Metropolità rectifiquessin l’augment de tarifes i mantinguessin els preus de 2013, torna a estar en peu de guerra.

Una seixantena de persones s’han reunit en assemblea, al vestíbul de l’estació de la Sagrera, per tal de fixar un calendari fins al mes de desembre que estableixi les accions reivindicatives que duran a terme i que acabaran l’any amb una mobilització el mes de desembre.

La primera manifestració ja l’han programat per al 8 d’octubre davant la seu de l’ATM.

Entre altres coses, Stop Pujades Transport vol aconseguir una auditoria de l’Autoritat del Transport Metropolità per poder determinar com s’han generat els 500 milions d’euros de deute que acumula l’entitat. També faran un seguiment ampli de la nova targeta T-Mobilitat.