La reunió s’ha fet a porta tancada. A la sortida, les entitats s’han mostrat “decebudes” perquè no s’ha plantejat cap mesura per fer recular les tarifes. D’una banda, la plataforma Stop Pujades Transport critica que els gestors facin cas omís de la petició del Parlament per reconsiderar a la baixa les tarifes escudant-se en el dèficit del servei. Així doncs, la plataforma assegura que es mantindrà el calendari de mobilitzacions.

D’altra banda, el president de la FAVB, Lluís Rabell, s’ha mostrat preocupat perquè la solució plantejada per l’Ajuntament consisteix a eixugar el deute del transport públic amb un crèdit de l’ICO. Per això, des de la FAVB reclamen una llei de finançament del transport públic que prevegi altres vies. Rabell ha llançat algunes propostes com un cànon sobre les autopistes. Ha afegit que els ingressos obtinguts amb la privatització dels aparcaments haurien pogut servir per finançar el transport públic.

També s’ha fixat la data per a una nova reunió de la taula social amb l’ATM, serà el pròxim 10 d’abril. La FAVB, la CONFAVB i la plataforma Promoció del Transport Públic ja es van asseure a parlar amb l’ATM a finals de gener. De la trobada, no en va sorgir cap mesura per congelar el preu del transport. Així doncs, la FAVB va demanar a principis de març una reunió urgent amb l’alcalde.