El sostre de l’estació de metro de Roquetes, afectat per filtracions que han obligat a retirar-ne diverses planxes metàl·liques, no s’ha reparat encara per “manca de subministrament de materials idèntics”, segons han informat a betevé fonts de Transports Metropolitans de Barcelona. Ara la companyia estudia com “restituir l’aspecte original o semblant a original” del revestiment.

Fonts de TMB asseguren que ja està actuant en relació amb aquesta estació, una actuació que “encara està en curs”, després de les queixes per l’estat de manteniment de les instal·lacions que han fet alguns usuaris i veïns.

El mal estat de l’estació, constant en les queixes veïnals

Veïns i usuaris denuncien de fa temps el mal estat de l’estació de Roquetes, de la Línia 3 del metro, afectada per filtracions d’aigua, el rovellament de material i la retirada de plaques del sostre i les parets que no s’han substituït. En són exemple algunes imatges difoses aquest mateix dimecres.

Filtració resolta i neteja feta

Segons aquestes fonts, s’ha “localitzat i resolt” una filtració que malmetia el revestiment del sostre i generava brutícia en un dels subvestíbuls de l’estació. Un cop solventada la fuita es va fer “una neteja a fons de l’espai afectat”. En resposta a les queixes dels usuaris, argumenten que el manteniment de les estacions de tota la xarxa es fa amb la “màxima diligència i dedicació“.