La Zurich Marató de Barcelona, ha tornat a omplir els carrers de la ciutat de corredors. Els més de 42 quilòmetres del recorregut han provocat nombrosos talls i afectacions de trànsit aquest diumenge. TMB havia recomanat l’ús del metro per fer els desplaçaments, tot i això centenars de conductors que han optat per fer servir el cotxe han viscut una autèntica odissea per arribar a les seves destinacions.

He donat tota la volta a Barcelona i encara no sé com sortiré de la ciutat”, explica un conductor al carrer de Badajoz. “Em puc passar tot el dia al cotxe“, diu un altre al carrer de la Marina.

Els taxistes també han tingut dificultats per circular durant el matí de la Marató i alguns han decidit finalment deixar el vehicle a l’aparcament. “És impossible treballar avui, hi ha centenars de persones al carrer i la majoria de carrers tallats”, comenta un conductor de taxi.

Dues terceres parts de les línies de bus afectades

Entre les 6.30 i les 15 h dues terceres parts de les línies d’autobús de TMB de la ciutat han alterat o limitat el seu recorregut, concretament 65 de les 98 línies que circulen diumenges i festius han patit modificacions. També ha patit alteracions, durant bona part del matí de diumenge, la Línia T4 del tram Besòs.