Per si no eren suficients les obres de la ronda del General Mitre, a partir de demà els veïns de Sarrià - Sant Gervasi han de conviure amb unes altres de noves. Les obres pretenen recuperar l'antic esperit de la vila de Sant Gervasi i donar vida als equipaments com la biblioteca nova que s'està construint, la parròquia o el centre cívic. La pacificació de la zona inclou la construcció d'una plaça nova, amb prioritat per als vianants. El treballs obligaran a tallar el trànsit de pujada al carrer de Sant Gervasi de Cassoles entre el carrer de Castanyer i el de Reus. En aquest últim hi haurà un canvi de sentit de circulació per facilitar-hi la mobilitat. Els veïns i comerciants ja es preparen per als canvis. Amb aquestes obres s'aconseguirà que el carrer de Sant Gervasi de Cassoles deixi de ser una via principal de pujada a la part alta de la ciutat i que el flux de circulació es mogui pels carrers adjacents, com Balmes o Muntaner.

Els veïns del districte de Sarrià – Sant Gervasi tornen a conviure amb noves obres. En aquesta ocasió, toca el torn al carrer de Sant Gervasi de Cassoles, un dels accessos principals de pujada a la part alta de Barcelona. Amb les obres es pretén recuperar l’esperit de l’antiga vila de Sant Gervasi i pacificar el tram comprès entre el carrer del Bisbe Sivilla i el carrer de Reus, amb la construcció d’una plaça pensada per al lleure dels veïns.

Durant els treballs per convertir el carrer en un eix cívic i ciutadà, quedarà restringit el trànsit al tram entre el carrer de Castanyer i el de Reus. En aquest últim hi haurà un canvi en el sentit de circulació per facilitar l’accés a la zona.

Està previst que les obres acabin el proper mes de maig, les quals disposen d’un pressupost de 367.000 euros.