La vaga es repartirà en dues franges horàries. La primera serà entre les 10.30 i les 13 h de dissabte. Durant aquest interval, els serveis mínims seran del 20 %, és a dir, circularà un de cada cinc trens. Per això, les freqüències de pas poden ser d’entre 29 i 38 minuts.

La segona franja pot ser la més conflictiva, entre les 18.30 i les 23 h, perquè coincidirà de ple amb els desplaçaments cap al Camp Nou, on es jugarà el clàssic Barça-Madrid a partir de les 20.30 h. Per a aquestes hores, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha decretat que es garanteixi la meitat del servei. Així, l’espera entre un metro i un altre pot ser d’uns vuit-nou minuts a les línies 3 i 5, que tenen parada a prop del Camp Nou, d’entre 14 i 17 minuts a les línies 1, 2, 4, 9 Sud i 11, i de 23 minuts a la 9 Nord.

TMB ja ha alertat que els serveis mínims seran “insuficients” i recomana als usuaris buscar mitjans alternatius. La vaga és fruit de la situació de negociació del conveni col·lectiu entre els treballadors del metro i l’empresa, que ara mateix es troba en un punt mort.