tarifes tmb 2023

Aquest 8 de març se celebra el Dia Internacional de les Dones i els sindicats i les organitzacions feministes han convocat una jornada de vaga i mobilitzacions. El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha dictat serveis mínims del 85 % al transport públic. Pel que fa a l’educació, les escoles hauran de garantir el 50 % dels docents a educació infantil i d’un 33 % a primària. En sanitat, la Generalitat ha demanat que els hospitals funcionin amb normalitat i que es garanteixi l’assisència relacionada amb la covid-19.

En el cas del transport, els serveis mínims s’aplicaran durant tot el dia al metro, Ferrocarrils de la Generalitat, Rodalies, TRAM, bus urbà de Barcelona i busos metropolitans, interurbans i altres busos urbans.

Pel que fa a l’àmbit de la salut, a banda que els hospitals treballin amb normalitat, la Generalitat també demana que es garanteixin les intervencions quirúrgiques inajornables i els tractaments de quimioteràpia i radioteràpia.

En educació, a més, cada escola haurà de tenir, com a mínim, una persona de l’equip directiu, ja sigui director/a, cap d’estudis o un membre de la coordinació pedagògica del centre.