La vaga general del 8 de novembre pot repercutir en el transport públic. Tot i que s’ha establert els serveis mínims, TMB apunta que poden alterar-se i ser diferents als fixats, en funció de si se secunda molt o poc l’aturada.

Els serveis mínims fixats per al metro, els autobusos, el TRAM i els Ferrocarrils de la Generalitat són de la meitat del servei en hores punta, és a dir, entre dos quarts de set del matí i dos quarts de 10, i a la tarda des de les cinc fins a les vuit del vespre. La resta del dia, la Generalitat ha fixat un mínim del 25 % dels combois.

Per la seva banda, Renfe oferirà com a mínim un terç del servei habitual durant tot el dia, tant els trens de Rodalies com els regionals.

La sanitat també es pot veure afectada per la vaga general. El servei d’urgències dels hospitals funcionarà amb normalitat, tant en els establiments sanitaris públics com els privats, mentre que les farmàcies mantindran com a mínim el personal del torn de guàrdia.

Pel que fa a l’ensenyament, les escoles garantiran un mínim d’un docent per cada sis aules i el personal del servei de menjador i activitats extraescolars no serà menor a un terç de l’habitual. Les llars d’infants també mantindran com a mínim un terç de la plantilla.

En el cas de betevé, es preveuen serveis mínims per garantir l’emissió d’un 50 % dels serveis informatius amb emissions a les 12 h, 14 h, 18 h i 20 h.