TMB, FGC i TRAM ofereixen servei ininterromput fins dilluns a la nit per facilitar la mobilitat de les persones que vulguin assistir a algun dels actes de les Festes de la Mercè. S’han previst reforços dels transports públics pels actes multitudinaris.

El metro funcionarà fins a les 00.00 h de la nit de dilluns, 25 de setembre, festiu a la ciutat. Pel que fa al servei d’FGC, els combois també mantindran el servei les nits del cap de setmana en la línia Barcelona-Vallès —L6 Sarrià, L7 Av. Tibidabo i L12 Reina Elisenda— i a la línia Llobregat-Anoia —L8 Molí Nou – Ciutat Cooperativa— amb una freqüència de pas de 20 minuts. També ho oferiran les línies T2, T3, T4 i T5 del tramvia.

A més, pels actes multitudinaris s’han previst reforços. Per al Piromusical s’activaran més combois a les línies L1 i L3 del metro i a la Línia L8 d’FGC, a l’estació Espanya. Per a les activitats programades al Castell de Montjuïc s’ha reforçat el servei d’autobús durant tot el cap de setmana, que oferirà un interval de pas de cinc minuts entre les 10.30 h i les 22.00 h a la Línia 150.