retards rodalies

La circulació de tren de l‘R3, R4 i R7 ha quedat interrompuda aquest dimecres al matí entre Sant Andreu Arenal i Sabadell Sud per una incidència a les instal·lacions. Els trens han deixat de circular en aquest tram durant una hora, de les 9.10 h a les 10.10 h.

A partir de les 10 del matí, s’ha reparat parcialment la incidència i s’ha pogut recuperar parcialment l’oferta de trens de l’R4. Si habitualment hi ha quatre trens cada hora, la freqüència de pas ha quedat reduïda a la meitat, és a dir, a només dos trens cada 60 minuts per sentit. Això fa que hi hagi retards que poden superar els 60 minuts. Pel que fa a l’R7, s’ha posat en marxa un transport alternatiu per carretera entre les estacions de Barcelona-Sant Andreu Arenal i Cerdanyola Universitat. L’R3, en canvi ha pogut recuperar el servei habitual.

La meteorologia, probable causa de l’avaria

Segons Adif, el problema és una incidència en el sistema de gestió del trànsit de l’estació de Cerdanyola, provocat per les condicions meteorològiques adverses de les últimes hores. Tècnics d’Adif estan treballant per reparar-la des de les sis del matí.