Sant Andreu Arenal

Aviat seran cosa del passat. Els noms de les estacions de Sant Andreu Arenal i el Clot-Aragó de Barcelona tenen els dies comptats perquè desapareixeran del nomenclàtor de Rodalies de Renfe i passaran a tenir una altra denominació. La primera es dirà Fabra i Puig i compartirà el nom amb la parada de metro de l’L1. La segona s’acabarà denominant el Clot, també igual que la de la parada de metro de l’L1 i l’L2 amb què fa correspondència.

L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha fet públics els noms nous de les estacions de Rodalies de Renfe, el metro i el tramvia a Barcelona. En total, a la ciutat hi haurà 10 canvis, amb dos objectius principals: d’una banda, que les parades d’enllaç tinguin el mateix nom malgrat siguin d’operadors diferents; segon, que les estacions tinguin el nom més adequat a “la realitat del lloc on es troben“.

Adeu al “Comtal” de Sant Andreu Comtal

Una altra estació de Rodalies de Renfe que canvia de nom és Sant Andreu Comtal. En aquest cas, passarà a dir-se només Sant Andreu, sense el “Comtal” que li ha donat nom durant tants anys. En aquest cas, les estacions de Sant Andreu de metro i Sant Andreu Comtal de Rodalies s’unifiquen en Sant Andreu.