vaga Ryanair aeroport prat

Els treballadors de Ryanair mantenen les jornades de vaga previstes per al setembreLes negociacions entre Ryanair i treballadors continuen encallades, després de la reunió de mediació feta a Madrid, amb presència també de la Direcció General de Treball. Els sindicats lamenten que la companyia demani la desconvocatòria de les aturades previstes per als dies 1, 2, 6, 8, 13, 15, 20, 22, 27 i 29 de setembre sense fer cap proposta. La primera de les jornades de vaga dels treballadors de Ryanair arribarà dos dies després de les dues vagues d’aquest divendres a l’aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat.

 

El secretari general d’USO Ryanair, Gustavo Silva, qualifica l’actitud de l’aerolínia de “falta de respecte” cap a la plantilla i cap a les institucions espanyoles. Per tant, es mantenen les aturades previstes. Silva demana al govern de Pedro Sánchez que intercedeixi en el conflicte perquè “no pot continuar així”.

A aquestes aturades hi cal sumar la vaga dels pilots, també de Ryanair, per als dies 19, 20, 22, 27 i 29 de setembre. Totes aquestes protestes volen denunciar el tancament de les bases de Girona i les illes Canàries.