FRANCISCO JAVIER NAVARRO, director tècnic del manteniment de les Rondes "Se trata de hacer una mejora del drenaje superficial del túnel de Colón, es una zona que en época de lluvias, en otoño y primavera, es una zona en que tenemos problemas, nos quedan zonas encharcadas, y con esto lo que pretendemos es conducir el agua hasta los puntos bajos."

Des de les 23 h d’aquest dissabte i fins a les 10.30 h de diumenge, es tallarà la circulació a la ronda del Litoral en sentit Llobregat, en el tram que va de la sortida 22 a la 21. El motiu són els treballs de manteniment que s’han de fer per renovar-ne el paviment i que obliguen a tallar els dos carrils de trànsit rodat que hi ha en aquest tram.

Els conductors afectats poden desviar-se per la sortida 22 i circular paral·lelament a través del passeig de Colom. Per incorporar-se de nou a ronda del Litoral, ho podran fer per l’entrada 21 en sentit Llobregat. Per la seva banda, l’entrada 22 (Barceloneta-Port Olímpic), en aquest sentit de la via, romandrà tancada durant els treballs de manteniment. Mentrestant, la circulació dels vehicles en sentit Besòs no es veurà afectada per aquestes obres. Es tracta d’unes actuacions per millorar el drenatge de l’aigua que queda estancada a la superfície de les rondes quan plou amb molta intensitat.