Els treballs de pavimentació de la ronda del Litoral en el tram situat a la zona del Morrot sentit Besòs han acabat abans del previst. La circulació s’ha restablert i els cotxes ja circulen pel nou asfalt. Des de divendres a la nit, però, el trànsit va quedar totalment tallat entre la sortida 14 i l’entrada 20, fet que va obligar a desviar els vehicles per l’interior del port i que va provocar cues de fins a dos quilòmetres.

Les retencions que es van produir dissabte a causa de les obres de pavimentació i els talls de trànsit no s’han repetit aquest diumenge, perquè la circulació s’ha restablert abans de l’hora prevista inicialment, que s’havia fixat per a les 14 h. Aquesta és la primera actuació prevista dins el pla de millores que l’Ajuntament de Barcelona ha previst per dur a terme aquest estiu a les rondes.

El cap de setmana vinent, de l’11 al 13 d’agost, les obres d’asfaltage es repetiran en aquest mateix tram però aquesta vegada en sentit Llobregat. En aquest cas hi haurà alteracions en els dos sentits de la marxa. Els vehicles que circulin en el tram afectat per les obres, es desviaran per la calçada direcció Besòs, i el trànsit en sentit Besòs circularà per l’interior del port, com ho ha fet aquest cap de setmana.  Els accessos a la sortida 13 també estaran tancats en els dos sentits de la marxa.

Aquestes afectacions es duran a terme des del proper divendres, 11 d’agost a les 23 hores, fins al diumenge dia 13 d’agost a les 15 hores.