Un trajecte amb autocar entre Terrassa i l'aeroport s'ha convertit en un maldecap per als 66 passatgers francesos que hi viatjaven. Poc abans d'arribar al Nus de la Trinitat, han sentit pudor de cremat provinent de la calefacció. De seguida n'han alertat el conductor, que s'ha aturat al voral. Passatger de l'autocar "Hem baixat nosaltres i hem intentat apagar l'incendi. Després ja han arribat els bombers espanyols i la policia i tot." Fins a quatre dotacions dels bombers han estat necessàries per apagar l'incendi. Els dos carrils que s'han hagut de tallar al trànsit han comportat problemes d'entrada a Barcelona durant tot el matí. 11 quilòmetres de retencions a la C-58, i també problemes menors a la C-17 i la C-33. Dos autocars han recollit els passatgers per continuar el viatge cap a Dublín, on anaven a veure un partit de rugby de la USAP de Perpinyà. No ha estat fins a dos quarts d'onze, dues hores més tard de l'incident, quan una grua ha pogut arribar per retirar l'autocar. Per fer-ho, però, ha calgut desbloquejar-ne els frens i les rodes, fet que ha complicat la retirada del vehicle.

L’autocar s’ha incendiat per causes que encara es desconeixen, en cap cas a causa d’un accident. Els Bombers han apagat el foc, que no ha provocat ferits entre els 66 ocupants del vehicle, i han apartat l’autocar cap a un costat de la carretera. Tot i que la primera grua que ha arribat no ha pogut amb l’autocar, cap al migdia el vehicle ja havia estat retirat. Deixar a punt la calçada per tornar a circular per tots els carrils ha costat encara unes hores més, així que la circulació no s’ha normalitzat fins a primera hora de la tarda.

Les retencions a l’entrada de Barcelona han estat quilomètriques. En concret, s’ha arribat fins als 12 quilòmetres de cua, des del Nus de la Trinitat fins a Badia del Vallès. L’accident també ha afectat la circulació a la C-17 i la C-33, on hi havia circulació lenta.

L’autocar l’ocupaven un grup de 66 viatgers francesos que anaven cap a l’aeroport, on havien d’afagar un vol cap a Irlanda, on tenen previst jugar un partit de rugby. Cap d’ells ha resultat ferit. La imatge, que correspon al moment de l’incendi, ens l’ha enviat Montse Carrasco.