Els trens de l’R2 de Rodalies de Catalunya circulen amb retards que poden superar els 45 minuts a causa d’una avaria a les instal·lacions d’Adif entre Bellvitge i l’estació de Sants. La incidència, que també afecta les línies R11, R13, R14, R15, R16 i R17, s’ha produït a les set del matí i afecta la senyalització en aquest punt de la xarxa ferroviària. Segons ha informat Adif a betevé, tècnics de la companyia estan treballant per reparar-ho.

Un tren avariat a l’estació de Bellvitge

Adif ha pogut resoldre l’avaria a quarts de 12 del migdia i, a partir d’aquí, que es preveu que el servei es pugui anar recuperant progressivament. El problema és que a aquesta incidència, se’n hi ha sumat una altra que pot complicar el retorn a la normalitat. A quarts d’onze del matí, quan un tren també s’ha avariat i ha quedat aturat a l’estació de Bellvitge. Això ha comportat que els trens entre Sants i el Prat haguessin de circular per via única. Una hora més tard el comboi continua aturat a l’estació.

Tercer dia de la setmana d’avaries i retards

La incidència afecta els trens de l’R2 Nord i l’R2 Sud en plena hora punta i és la tercera que es produeix aquesta setmana. Dimarts ja es van produir retards de més de 30 minuts a l’R1, R3 i R4 per una altra avaria d’Adif a l’Hospitalet. De fet, la incidència va començar al vespre i no es va resoldre fins a quarts de nou del matí de l’endemà, dimecres.