Retards d’entre 30 i 60 minuts i reducció de freqüències a les línies R1, R3 i R4 de Rodalies durant tot el divendres al matí per una avaria en el sistema de senyalització d’Adif entre les estacions de plaça de Catalunya i Sants.

L’avaria s’ha produït a primera hora i els tècnics han estat treballant fins a mig matí per reparar-la. Per poder instal·lar la peça de reparació s’ha tallat una de les dues vies de circulació entre Sants i Plaça Catalunya, i els trens havien de circular en via única. També es fan desviaments puntuals pel túnel del Passeig de Gràcia. Aquesta tall de la via s’ha fet un cop ha passat l’hora punta, entre les 9 i les 10 del matí. Renfe informa el servei anirà recuperant a poc a poc la normalitat. Al migdia, però, encara continuaven els retards de mitja hora.

Segona avaria important en dues setmanes

Fa només uns dies també es van produir retards importants, de més de mitja hora, a l’R1, l’R3 i l’R4 per un tren avariat entre el Clot-Aragó i Sant Adrià de Besòs. L’endemà d’aquesta avaria, se’n va produir una altra en el sistema de senyalització a l’estació de Mataró que va afectar l’R1 i l’RG1.