Els transports que connecten Barcelona amb altres punts de l’estat no s’han vist gaire afectats pel temporal. A l’Aeroport de Barcelona-el Prat i a l’AVE Barcelona-Madrid s’han registrat retards de 15 minuts al llarg de la jornada i al port no hi ha hagut alteracions aquest dilluns. La Línia R16, que uneix Barcelona amb les Terres de l’Ebre, ha arrossegat fins a dues hores de retard.

A diferència del que està passant a les carreteres, els transports públics no s’han vist gaire afectats. Tot i això, el més perjudicat ha estat el tren, en concret la Línia R16, que va d’Estació de França a les terres de l’Ebre, que ha acumulat entre una i dues hores de retard pel mal temps.

I s’ha mantingut tallada la línia de Renfe de Rodalies entre Ripoll i Puigcerdà durant tota la jornada.

Pel que fa a l‘AVE Barcelona-Madrid, el retard és de 15 minuts perquè els trens circulen més lents per seguretat, segons ha explicat Renfe. La companyia va penjant periòdicament a les xarxes socials les afectacions en les diferents línies.

A l’Aeroport de Barcelona-el Prat també s’han acumulat retards de 20 minuts, sobretot en els vols provinents de Madrid perquè, durant gran part de la jornada i fins a primera hora de la tarda, l’aeroport de Barajas ha funcionat només amb dues de les quatre pistes. A causa de la neu han hagut de cancel·lar una cinquantena de vols i desviar-ne sis, dos a Barcelona.