Renfe ha llançat una campanya promocional per incrementar el nombre de viatgers en els trajectes entre Barcelona i València i Alacant. La iniciativa—batejada com a YoVoyX4— consisteix a vendre paquets de quatre bitllets des de Barcelona fins a València per 100 euros per trajecte i fins a Alacant per 120 euros. La companyia ha posat a la venda 1.000 places per setmana en aquesta modalitat. Els bitllets s’hauran d’utilitzar entre els mesos de juliol i agost i els viatges es faran en classe turista als trens AVE i Euromed amb una sola parada, la de Camp de Tarragona.

Increment de les places

Paral·lelament a l’oferta, Renfe també ha incrementat les places de viatgers durant el mes de juliol a les línies que cobreixen el trajecte entre Barcelona i les poblacions de la Comunitat Valenciana. Així els diumenges circularà un tren Euromed més, cosa que en aquest dia de la setmana representa un increment del 33 %.

De fet, la línia entre Barcelona i València ja va tenir una millora important a principis d’any, quan es van eliminar algunes parades per fer el trajecte més ràpid. La companyia assegura que les places s’ampliaran en funció de com evolucioni la demanda.