Estació Sants

Renfe ha ampliat el termini per realitzar canvis de bitllet sense cost fins al 31 de gener, degut a l’augment de contagis de covid-19. D’aquesta manera, els clients que tinguin bitllets per viatjar fins al 31 de gener en trens AVE, llarga distància, Avant i mitjana distància i no puguin realitzar el viatge podran canviar-ne la data sense costos.

Renfe ja va prendre aquesta mesura extraordinària el 29 de desembre degut a la situació sanitària pel coronavirus, i va posar el 15 de gener com a data límit per fer el canvi. Però la companyia ferroviària ha prorrogat aquesta data fins al 31 de gener degut al manteniment de la crisi sanitària.

El canvi es pot fer al web o per telèfon

El canvi de bitllet es pot tramitar a través de la pàgina web de Renfe, el telèfon gratuït 900 878 333 i a les mateixes estacions. D’altra banda, Renfe també ha ampliat temporalment la caducitat dels títols multiviatge Avant, Abonament Targeta Plus i Targeta Plus 10 fins al 30 de juny del 2022.

Els canvis i anul·lacions de bitllets de Renfe estan pensats com a complements extres que el viatger pot escollir durant la compra. Tot i així, degut a l’increment de contagis de coronavirus, l’empresa de transports ofereix aquest servei sense cost fins al 31 de gener.