avlo-ave-baix-cost

L’alta demanda de la promoció de 10.000 bitllets a 5 euros del tren AVLO, l’AVE de baix cost, per viatjar entre Barcelona i Madrid, que en el primer dia va vendre el primer miler de bitllets en només una hora, ha fet que Renfe tripliqui l’oferta de bitllets durant els tres darrers dies de la campanya. Des d’aquest dilluns a les vuit del vespre fins a aquest dimecres, 5 de febrer, els usuaris podran comprar 3.000 bitllets al dia. Tot i l’èxit de vendes —fins ara s’han venut 7.000 bitllets—, la iniciativa no ha estat exempta de crítiques, perquè els passatgers s’han queixat reiteradament de múltiples dificultats per accedir a la pàgina web per fer la compra.

L’AVE Barcelona-Madrid low cost, a 5 euros

Aquesta ampliació durant tres dies farà que finalment s’hagin ofert 16.000 bitllets de l’AVLO fins a aquest dimecres, 5 de febrer, quan acaba la campanya de venda amb el preu especial de llançament. Inicialment l’oferta per l’estrena d’aquest servei va ser de 10.000 bitllets, que s’han posat a la venda de manera gradual, un miler al dia.

Els bitllets serveixen per viatjar entre el 6 d’abril i el 31 d’agost i el servei tindrà tres freqüències per sentit, amb parades a Madrid, Saragossa i Barcelona. A partir del maig s’ampliarà a quatre i al setembre, a cinc.