En sentit Llobregat es recomana desviar-se pel túnel de la Rovira o la ronda de Dalt. En el cas de dirigir-se al centre de la ciutat, s’indica el carrer de Lepant. En el cas dels cotxes que circulin en sentit Besòs, es recomanen els carrers de Ganduixer, la ronda de Dalt, o la Via Augusta. I en el cas que s’encaminin al centre, el més aconsellable és utilitzar el carrer de Balmes o el de Muntaner.

Aquesta és una nova fase de les obres que van començar a finals d’octubre i que s’allargaran durant un any i mig. Es tracta de completar la reforma de la ronda del Mig amb una nova configuració de la travessera de Dalt, és a dir, el 700 metres de via que uneixen la plaça de Lesseps amb el carrer de l’Escorial. Entorn de 80.000 vehicles passen cada dia per aquesta zona. A més de restringir el pas de tot aquest trànsit, les obres també impliquen l’anul·lació o trasllat de passos de vianants i parades d’autobús.

Entre les actuacions previstes en aquesta nova fase d’obres a la part central de la via s’inclou la retirada dels arbres i les baranes situades a la mitjana, la demolició de la mitjana i del carril adjacent, l’excavació de la rasa per a la nova línia d’alta tensió Collblanc-Trinitat o l’execució del clavegueram.