El recinte de vacunació massiva de Fira de Barcelona s’ha convertit en un punt d’interès per als taxistes. Diàriament hi acudeixen milers de persones (ahir en van ser 6.000) i moltes, quan ja han rebut el vaccí, busquen un taxi. Els vehicles s’esperen just a la porta de sortida, però ho fan de forma irregular i en doble fila. I això suposa enfrontar-se al risc de sanció per part de la Guàrdia Urbana. Una situació que, de moment, no s’ha donat. Això sí, els agents demanen en reiterades ocasions als vehicles que marxin.

Per això, els taxistes demanen que, mentre el recinte de vacunació massiva estigui en funcionament, s’habiliti una parada provisional regulada.

L’Institut Metropolità del Taxi ha confirmat a betevé que estan en converses amb l’Ajuntament per estudiar la manera de millorar el servei en aquest punt de la ciutat.

Sense parades a prop

Els taxistes amb els quals ha pogut parlar betevé argumenten que les parades més properes a la Fira estan lluny de la sortida del recinte (al carrer de Rius i Taulet). N’hi ha una al carrer de Lleida i una altra a la plaça d’Espanya. Afirmen que es troben lluny, tenint en compte que moltes de les persones que venen a vacunar-se són grans o tenen la mobilitat reduïda.

A més, expliquen que en molts casos, els usuaris han hagut d’esperar-se una bona estona de peu a la cua abans de rebre la vacuna. Per tot plegat, creuen que una parada de taxis provisional ajudaria a millorar el servei.