Juan Segarra "És el tercer any que participen, és un Ford A de l'any 28 i va ser el que més es va produir en quantitat als Estats Units va arribar a produir-se 5.000 milions d'unitats" Alexandra Moncerubí "Aquest cotxe és del meu avi, no és la primera vegada que he vingut, he vingut més anys i és molt xulo fer això." Artut Bujaldón "Aquest és el primer any que venen motos, jo he vingut amb un BCA del 33, mal dia per anar amb moto però esperem que l'experiència sigui bona." Oga Torres "Participem cada any, ens documentem de com podem anar vestides perquè no volem repetir cap any i aquest anem vestides d'exploradores. Te aquesta connotació tant romàntica i com que és com una capseta de bombons per dins doncs fa gracia que hi anem les dones tot i que els marits son els que treballen. Nosaltres el netegem, el mimem i també el condueixo jo." Xavier Trias, alcalde de Barcelona "Crec que això és una cosa absolutament consolidada i per a la ciutat de Barcelona és fantàstic i aquesta col·laboració Barcelona-Sitges m'agrada molt."

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, els ha donat la sortida i ha aprofitat per provar de seure dins d’alguns dels cotxes. Els que més han patit han estat els descapotats, que es disposaven a recórrer els 42 quilòmetres que separen Barcelona de Sitges mullant-se una mica els vestits. No és l’únic problema que presenten aquests vehicles per circular sota la pluja i amb el terra moll: els frens són només a les rodes del darrere, que, a més, no són especialment adherents.

Malgrat tot, i extremant la prudència, els conductors s’han atrevit a sortir un any més de Barcelona pel recorregut habitual (la Rambla, carrer de Sepúlveda, Gran Via…) i anar a buscar, com sempre, les costes del Garraf que els portaran fins a Sitges, on, a partir de les 12.30 h, faran l’aperitiu al port d’Aiguadolç i després aniran a dinar.

A més, aquest any per primer cop s’incorporaven a la comitiva una quinzena de motos d’època, que encara han hagut d’extremar més les precaucions per circular amb la pluja. Els pilots anaven preparats, però, per no mullar-se a sobre del seu vehicle.

El que no ha impedit la pluja és que molta gent s’acostés a la plaça de Sant Jaume per admirar, sota el paraigua, aquestes joies de l’automoció i veure com arrencaven per córrer aquest ral·li, en què el més important no és guanyar, sinó aconseguir arribar en les millors condicions. De fet, un dels premis importants de l’esdeveniment és per als conductors i passatgers més ben vestits i més d’acord amb l’època a què pertany el propi vehicle.