Veïns del barri de les Roquetes i usuaris del metro han denunciat el mal estat de l’estació de Roquetes, de la Línia 3. En una piulada, un usuari del suburbà i veí de la zona lamenta l’abandonament de l’estació i mostra imatges de planxes i panells caiguts, filtracions i goteres, zones rovellades o podrides i acumulació de brutícia.

TMB assegura que ja hi està actuant

Des de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) han assegurat a betevé que ja hi ha una actuació en aquesta estació que “encara està en curs“. Concretament, diuen, “s’ha localitzat i resolt una filtració a un dels subvestíbuls“, que malmetia el revestiment del sostre i “generava brutícia“. Després de netejar a fons l’espai, l’operador afirma que “s’han retirat algunes de les planxes metàl·liques” perquè “estaven en mal estat” i que, ara, “s’està estudiant com restituir l’aspecte original” a l’estació, ja que actualment “no existeix subministrament de materials idèntics“.

Filtracions amb molta història

Fa temps que hi ha queixes veïnals per les filtracions que afecten aquesta estació de metro. De fet, va tenir goteres només quatre mesos després de ser inaugurada, l’any 2009. La de Roquetes és l’estació amb més profunditat de Barcelona, amb 56 metres.

L’Associació de Veïns de les Roquetes es reunirà en breu amb el districte per abordar aquesta situació.