A partir de la setmana vinent comencen les tasques de remodelació del punt d’atenció presencial al ciutadà TMB d’Universitat. Segons informa TMB, les obres preveuen l’adaptació del mobiliari per a la posada en marxa de la T-Mobilitat, així com la instal·lació de plaques acústiques al sostre per mitigar la reverberació del soroll ambiental i facilitar l’atenció al públic. Per aquest motiu, l’oficina quedarà tancada des del 3 fins al 24 de maig.

Altres punts i horaris d’atenció al públic

Tot i que en les properes setmanes el punt d’Universitat romandrà tancat, els usuaris del metro i l’autobús que ho necessitin seguiran disposant d’atenció presencial als centres de Diagonal, la Sagrada Família i la Sagrera, tots els dies feiners en horari de 8 a 20 h. A més a més, el punt TMB de la Sagrada Família, que es va inaugurar el mes de març, també atén els dissabtes, de 9 h a 17.30 h, i els diumenges i festius, de 9 a 14 h.

Paral·lelament i en la mesura del possible, per raons de salut pública des de TMB aconsellen resoldre els tràmits per la via telemàtica. I, en cas que calgui anar a un dels punts d’atenció, recomanen demanar cita a través del web o del telèfon 900 701 149.

Com recuperar un objecte perdut?

El punt TMB de la Sagrada Família, ubicat al vestíbul principal de l’estació de l’L5 de metro, a banda de ser pioner en accessibilitat, és l’encarregat de centralitzar la recollida i lliurament dels objectes perduts. D’aquesta manera, si algun usuari perd algun objecte al metro o a l’autobús ha de fer el següent: omplir el formulari del web de TMB i aportar les seves dades i una descripció precisa de l’objecte per agilitzar la cerca. Si localitzen l’objecte en qüestió, l’usuari rebrà un correu electrònic amb les indicacions i els passos que haurà de seguir per recuperar-lo.