La manifestació ha començat a la plaça de Colom on uns 150 treballadors de B:SM han repartit fulletons informatius en diversos idiomes per entregar-los també als turistes i fer-los conèixer així la situació dels treballadors. El recorregut ha continuat per la Rambla, on s’hi han sumat un centenar de treballadors de metro i d’autobusos de TMB.

La marxa ha avançat per la Rambla en sentit ascendent, segons fonts de la Guàrdia Urbana. La marxa ha finalitzat a la plaça de Catalunya i ha recorregut diversos punts del centre de la ciutat per fer visible “la lluita dels treballadors”.

Aquest mateix dimecres s’ha fet una nova manifestació per continuar amb les reivindicacions de les dues empreses en què, segons els comitès d’empresa, s’estan perdent drets laborals. A més els treballadors de B:SM han apuntat que ratificaran si finalment fan vaga el proper 1 d’octubre i si se sumen a la manifestació prevista el proper dilluns, 17 de setembre, juntament amb els treballadors de TMB (tot i que no s’hi adheriran a aquesta aturada).

Paral·lelament a la manifestació del matí, els representants dels treballadors de bus s’han reunit amb l’autoritat laboral al Departament d’Empresa i Ocupació per acordar els serveis mínims de la vaga convocada pel proper dilluns dia 17. A la tarda s’hi reunien els representants de metro.