Tren Ouigo Estació Sants

Ouigo, la companyia francesa d’alta velocitat a baix cost, posa a la venda a partir d’aquest dijous, 7 d’octubre, bitllets de tren per al trajecte Barcelona-Madrid, a partir del 12 de desembre. Els viatges, amb parades a Tarragona i Saragossa, surten a la venda a un preu a partir dels 9 euros. L’oferta de bitllets permet anar-hi fins al desembre del 2022.

Els bitllets per al trajecte entre Barcelona i Madrid es poden comprar a partir de 9 euros i inclouen un equipatge de mà i un de cabina, i l’opció de canviar el titular del bitllet fins al dia previ al viatge.

Parada permanent a Tarragona

Els trajectes que posa a la venda Ouigo incorporen una parada permanent a Tarragona, amb un tren diari i dos durant la temporada d’estiu. Fins ara, la parada de Tarragona era només provisional.

800.000 viatgers des del maig

Els trens de la francesa Ouigo es van posar en marxa aquest mes de maig. Des de l’estrena de l’alta velocitat de baix cost, més de 800.000 viatgers han triat aquesta opció per desplaçar-se. El servei, a preus molt competitius, va suposar la fi del monopoli de Renfe, que fins ara havia explotat la xarxa ferroviària estatal sense competència.